ZOMERAANBOD 2021

SUMMER VIBES!

De zomervakantie komt al piepen om de hoek en het zoeken naar een leuk vakantie aanbod voor de kinderen kan beginnen.

Zoals ieder jaar heeft de Dienst Vrije Tijd Geetbets een aanbod uitgewerkt, zodat er zeker en vast genoeg aanbod is in de zomer voor jullie kinderen. Wij voelen het al kriebelen!

>> BEKIJK HIER SNEL ONZE BROCHURE!

Op 3 mei starten tevens de inschrijvingen voor sportweken en speelplein. We hopen dat het ‘c-woord’ zo weinig mogelijk roet in het eten zal gooien!

Op de website www.beleefpas.be vind je alle activiteiten, waarbij stickers kunnen gespaard worden.

>> BEKIJK HIER DE “BELEEFBROCHURE ZOMER 2021”!

DE Beleefbrochure 2021

In het najaar van 2016 sloegen 6 gemeenten en OCMW’s de handen in elkaar om een actie uit te werken om kinderen en jongeren in hun vrije tijd meer te laten deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.

Zo is de Beleefpas geboren. Deze pas wil jullie, alle kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar in de gemeenten Bekkevoort, Geetbets, Kortenaken, Glabbeek, Linter en Zoutleeuw warm maken om deel te nemen aan een brede waaier van boeiende activiteiten. Dit gaat van theathervoorstellingen en sportactiviteiten tot buiten-speeldagen en speelpleinen. De Beleefpas is een spaarsysteem, waarbij je stickers kan sparen bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit in één van de deelnemende gemeenten. Als je 10 stickers verzameld hebt, kan je een gadget ophalen in één van de bovenvernoemde gemeenten. Zo kan je sparen voor tattoo’s, pennen, notitieboekjes, stickers, kortingbonnen voor activiteiten, ….

ZOMERSCHEURKALENDER

Met de zomer in zicht, dromen we al van een zonnige zomer. Net zoals vorig jaar werkte uitgeverij Stratier en BESTinGraphics een zomerboekje uit, boordevol leuke coronaproof activiteiten voor kinderen uit de lagere school. Dit jaar is het een scheurkalender geworden voor het hele gezin die de kids zullen ontvangen.

>> BEKIJK HIER HET OPZET